Da! Pitici pe creier, păsărici, stoluri, bazburzuci, gărgăuni sau ce termen o mai fi pentru a spune despre un individ că nu le are pe toate acasă…Staţi că nu ma dau mare: am şi eu piticii mei, dar sunt unii care deţin regimente întregi. Să mă explic:
Astăzi, după tabieturile ( or fi şi aici câţiva pitici mascaţi?!? ), de dimineaţă – cafea, ţigară, ţigară, ţigară, cafea, budă, duş, raşchetat – vine momentul obligatoriu: echiparea, că doar n-oi ieşi pe stradă cu părul ( DA! DA! PĂRUL! ) gol. Na!…
Cu  ce să mă îmbrac azi? Ce poate fi aşa greu pentru un „man”? Blugii, „adidaşii” şi un tricou…Eeeeei! Aici m-am blocat!
Nu am avut nici o problemă cu forma, fabricantul ( hai,…marca ), câţi nasturi are, dacă e pe gât, dacă e în „V”, sau mai ştiu eu ce ” caracteristici tehnice „; nuuu…..! M-am blocat la alegerea culorii. Dar nu a durat prea mult – şi aşa eram în întârziere – că am ales, cu draci pe mine, unul  ROŞŞŞUUUU ! Da! Spun cu draci pentru că mi-am adus aminte ce a păţit un amic de-al meu din cauza culorii. Care-va-să-zică, amicul ăsta al meu, s-a nimerit acum vreo doi ani ( pe vremea unei campanii de primăvară – vară ) să fie plecat din oraş. Nici el nu mai ştie cum era îmbrăcat, dar nişte…bazburzuci i-au scos poveşti că l-ar fi văzut la lansarea ( sau decolarea ?!? ) unui candidat local din partea PSD-ului. Cu drapel în mână, tricou ROŞŞŞUUUU şi alte însemne electorale. Măi fraţilor, amicul n-a participat la nici o astfel de ” paradă „!!! Destul că a rămas cu oftica asta în el: păi bine nene, să ajungem până acolo încât contează culoarea ambalajului, sau ce se gaseşte în interior?
Ce, dacă mă îmbrac cu galben sunt liberal, cu verde – udemerist, cu portocaliu – pedelist, cu roşu – pesedist, şi aşa mai departe…Ce te faci când ai haine cu combinaţii de culori? Că s-a extins ideea asta idioată aşa de mult încât nu mai contează în ce împrejurare ne aflăm că imediat bazburzucii…au reacţii…şi mai ales unii de o anumită culoare…politică.
De-aia zic eu: Haide-ţi măi, vedeţi-mă! Azi sunt pesedist – dacă aşa vreţi voi!
P.S.: Chestia e că mâine va trebui să-mi schimb tricoul. E cald afară şi se…împute!

Multumesc pentru vizita:↓