N-a fost sa fie…
Mergi liniştit la volanul maşinii personale. Trafic lejer. Urmează o trecere pentru pietoni. O ştii. Reduci preventiv viteza. Observi două siluete la bordură, pregătite de traversare. Boul din faţa ta nu opreşte, el nu ştie ce înseamnă respectul pentru pietoni. Dar TU, TU care respecţi regulile, regulile jocului, regulile bunului simţ, regulile omeniei, regulile de circulaţie, regulile…în general, aşadar le respecţi, opreşti şi din instinct, faci un semn cu măna: Hai, poftiţi, traversaţi!
Şi atunci ai un şoc: tocmai ai dat prioritate unei SCORPII, unei JAPIŢE, unei SCROAFE, unei IMBECILE, unei PUPIN-CURISTE, unei ŞTOARFE, unei…
Una pentru care nu există reguli de nici un fel, una care are ca unic scop în viaţă să nu respecte pe nimeni şi nimic (nici măcar pe ea), dar care respectă totuşi o regulă: traversează pe trecerea de pietoni. N-a putut JANGHINA să nu respecte nici această regulă?!? Un metru de era lângă trecerea de pietoni şi o şifonam! Da! Fără nici o părere de rău. Fără remuşcări! Măcar aşa, un picior rupt şi nasul spart. Să stea o vreme după perdele, să nu-i mai vadă soarele faţa…
Hmmm…ca o mâţă neagră mi-a ieşit în faţă. Ptiu drace!
No, acum că m-am răcorit puţin, sincer să fiu, nu aş fi fost în stare să o „şifonez” chiar dacă traversa aiurea…Zic numai…Dar parcă tot aş vrea să-i răsară nişte bube-n cur şi să aibă mâini scurte. Măcar vreo lună să nu se poată scărpina! Şi să apeleze la bombalăul care o susţine şi pe care ea îl pupă-n …Să o scarpine el. Donez eu peria de sârmă! Asta aş fi în stare!
GURISTA naibii!
Părerea mea: Parcă – parcă a avut şi RAPANGALIŢA un moment de ezitare când a văzut cine îi dă prioritate. Oare mă visează în noaptea asta?!? Măcar de-ar avea un coşmar!

Multumesc pentru vizita:↓