Hai că m-am enervat cu nervii capului, zău aşa! Mai că-mi vine să-mi depun CV-ul la Linia fierbinte pentru un post de teren!

Continuând cu stilul caracterist, preşedintele lui Niels Schnecker ( aşa spune dânsul…”preşedintele meu” ), o dă din nou ca la alba-neagra din buricul târgului. Ba că nu e lovitura, ba că e lovitură…ba că îşi dă demisia, ba că nu…ba că votează, ba că nu votează…ba să-l referenduiască, ba să nu…În sfărşit, un el capitano adevărat: părăseşte puntea inaintea tuturor. Ok!

Ehe…m-am luat cu treabă şi era să uit de gogoşar! Da, de gogoşarul care se crede a fi un ardei iute. Când alb, când roşu, când…portocaliu. Unii l-au numit „analist politic de excepţie”…mda…Eu nu-mi permit să-l numesc nicicum şi de aceea îl las să se „intituleze” singur:

„…Eu cu domnul Traian Basescu nu pot sa semnez o intelegere…Eu! Ion Cristoiu! Cu omu’, nu cu presedintele!

In doi ani si ceva presedintele n-a respectat nicio intelegere…Domnul Traian Basescu, inca odata, face politica in functie de cum se scoala dimineata, daca se scoala…Ce dracu’, ne stim toata lumea!…

Daca domnul Traian Basescu ma invita undeva sa stam de vorba, ceea ce n-o sa se intample in aceasta viata, a amandorura,  sau a mea ca sunt mai batran ca dansu’, eu ma duc…nu ma duc, sau daca ma duc, ma duc cum v-am zis, ma duc cu voi, da’ nici cu voi ca nu sunteti …..pentru ca nu te poti baza pe el: te culci cu el si te face curva! Ce dracu’ dom’le, suntem nebuni?!? …Nu te poti baza pe omul asta!

Deja Constitutia Romaniei este victim a violului in grup; a violat-o prima data domnul Traian Basescu! Si de multe ori!

Domnul Traian Basescu foloseste demult acest truc al…presedintelui care e om si mai uita, mai bea un sprit, se mai impiedica si atunci cand vrea sa iasa dintr-o incurcatura, pentru ce e totusi intr-o mare incarcatura, se adreseaza gospodinelor din electorat…

Noul atac al presedintelui traian Basescu nu este expresia unei (…..), cum s-ar putea crede, e un moment creat la rece, domnia sa…de vreun an si ceva urmareste decredibilizarea presei…”

Am încheiat citatu’ din clipul lui Ciutacu:  „A violat-o prima dată Traian Băsescu”

A! Pe 29 iulie 2012, dacă Dumnezeu ajută, îmi voi exercita dreptul de vot! Tu? Asculţi de analistul gogoşar cu veleităţi de ardei iute?!?

sursa foto: http://gradinuca.ro/2010/08/25/sarbatoarea-recoltei/

Multumesc pentru vizita:↓