Vara luduseana promo1Hai pe-afară că e vară!” – sloganul cu care organizatorii primei ediţii a evenimentului „VARA LUDUŞEANĂ îşi propun să capteze interesul în ciuda crizei, a caniculei, a „vacanţei la bunici” ori a concediilor „la munte şi la mare în orice împrejurare”, a nu mai puţin de 7000 de tineri din oraşul Luduş, în perioada 1-31 august 2013!

Proiectul „VARA LUDUŞEANĂ”, iniţiat şi coordonat de tânărul luduşean Marius Dudilă, prin Asociaţia Carit Med, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Luduş, se bazează pe voluntariatul local, pe unitatea în gânduri, idei şi fapte a tinerilor luduşeni mânaţi în „luptă” nu pentru că nu au altceva mai bun de făcut, nu pentru că nu ar putea să-şi petreacă vacanţa ori concediul cine ştie pe unde, ci pentru că doresc o resuscitare a oraşului, o dinamizare a vieţii „de vară”, o schimbare de mentalitate, o oportunitate de petrecere a timpului liber într-un mod interactiv. Un lucru remarcabil la acest proiect este faptul că, prin intermediul evenimentelor zilnice propuse, se doreşte aducerea în atenţia cetăţenilor a faptului că există lucruri pe care le pot schimba chiar ei în oraş!

Ai drumuri, parcuri, super-marketuri, pieţe, monumente, dar te simţi abandonat, dezorientat, fără chef şi fără bani?!?  Ei bine, „Hai pe-afară că e vară!„. La Luduş!

Vara luduseana afis

Pe lângă activităţile de divertisment (muzică, karaoke, desene animate, concursuri de bancuri, poker, darts şi altele), sport (fotbal, baschet, ciclism, pescuit, table, gimnastică, handbal, skanderberg), culturale (muzică, pictură), proiectul cuprinde şi activităţi de dezvoltare personală (traininguri pe teme de comunicare, inteligenţă emoţională, administraţie locală, management, creare CV, cursuri de prim ajutor şi demonstraţii cu participarea SMURD, campanii antidrog, ecologie). Activităţile vor fi mediatizate cu ajutorul partenerilor media Radio Transilvania Luduş şi a publicaţiilor mureşene „Punctul” şi „Cuvântul Liber„. În urma concursurilor organizate pe parcursul evenimentului, vor fi desemnaţi câştigători care vor fi premiaţi cu sprijinul numeroşilor sponsori!!!

Dacă vrei să vezi programul stabilit pentru „VARA LUDUŞEANĂ”, dă, rogu-te, un clic pe link-ul următor (nu se taxează suplimentar! laughing ): Calendar evenimente.

Cititorule, nu-mi rămâne decât să-ţi spun, cum altfel decât cu căldură,  „Hai pe-afară că e vară!„. La Luduş! :) Pentru început, poţi ieşi din casă – că e vară! – şi să participi la deschiderea oficială a evenimentului, astăzi, 1 august 2013, cu începere de la ora 19,00, unde altundeva decât în Parcul Tineretului din Luduş!?!

Multumesc pentru vizita:↓